Heb je een deel van je woning ingericht als Bed & Breakfast-verblijf, en wil je dit zo professioneel mogelijk benutten zonder er daarbij 24/7 mee bezig te zijn? Geen nood, wij regelen alle zaken verbonden aan B&B-beheer – of dat nu de communicatie met (potentiële) gasten, schoonmaak en vervanging van linnengoed of het verkrijgen van de optimale verhuurprijs is.

Wat wij uit handen nemen

Communicatie

Ons doel is om je alle zorgen uit handen te nemen, dus ook de communicatie met (potentiële) gasten – van begin tot eind. Vooraf screenen wij gasten en houden wij rekening met een door de klant opgegeven gastenprofiel. Daarnaast is alle communicatie met de gasten online terug te vinden, zodat je als B&B-eigenaar altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

24/7-service

Als jonge, flexibele bewoners van Amsterdam staan wij 24/7 voor onze klanten klaar. Bovendien kunnen wij, in welk geval dan ook, direct ter plaatse zijn om een eventueel probleem op te lossen.

Prijsoptimalisatie

Wij zorgen ervoor dat je het maximale rendement behaalt uit de verhuur van je B&B; een optimale verhuurprijs én efficiënte boekingen die goed op elkaar aansluiten.

Volledig beheer

Volledig beheer van je B&B betekent ook écht volledig beheer. Wij beheren de advertentie van je B&B, regelen de sleuteloverdracht en verwelkom de gasten, en zorgen dat de B&B na gebruik nauwkeurig wordt schoongemaakt en nagelopen.