Overweeg je om voor de eerste keer je woning voor een korte tijd te verhuren omdat je zelf op vakantie gaat? Maar heb je twijfels over hoe je dit zo efficiënt mogelijk aan kunt pakken? Daar helpen wij je bij of, als je dat liever wilt: die verantwoordelijkheid nemen wij volledig op ons.

Wat wij aanbieden

Kennismaking

Vooraf komen wij bij je langs om rustig kennis te maken en de plannen door te nemen. Ben je benieuwd hoe het verhuurproces verloopt, of vind je het spannend om je huis voor de eerste keer te verhuren aan vakantiegangers, dan betrekken wij je met alle liefde bij het proces. Wil je liever dat wij het volledig regelen, dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Optimaal rendement

Op welke diensten kun je rekenen zodra je ons benadert? Om te beginnen beheren wij de advertenties van de beschikbare vakantiewoningen en zorgen wij ervoor dat je het maximale rendement behaalt uit de verhuur van je woning. Met andere woorden: een optimale verhuurprijs én efficiënte boekingen die goed op elkaar aansluiten.

Screening gasten

Daarnaast screenen wij potentiële gasten, rekening houdend met de wensen van de klant. Wij regelen de sleuteloverdracht, heten gasten persoonlijk een warm welkom en bieden ze een cadeaupakket aan met wijn, koekjes, thee en koffie.

Nazorg

Nadat de gasten zijn vertrokken, lopen wij de ruimtes volledig na en zorgen wij ervoor dat het huis brandschoon wordt opgeleverd. Oftewel: alsof er nooit iemand is geweest.